Pacià Amiguet i Trius.
Fotografia d’una publicació de la taula presidencial a l’homenatge a Manuel Milà i Fontanals. L’homenatge va tenir lloc el 1908. Possiblement Pacià Amiguet i Trius sigui la persona assentada situada més a l’esquerra de la fotografia.
Fotografia d’un diari en què apareix el moment de descoberta de la placa commemorativa del setge de Zaragoza. En la fotografia apareix l’alcalde Pacià Amiguet.
Acte de la col·locació de la primera pedra del monument a Milà i Fontanals, en el qual Pacià Amiguet apareix presidint l'acte, com a alcalde de Vilafranca del Penedès.
Peus de foto i comentaris: 
Pacià Amiguet i Trius. Font: imatge cedida per l’investigador.
Fotografia d’una publicació de la taula presidencial a l’homenatge a Manuel Milà i Fontanals. L’homenatge va tenir lloc el 1908. Possiblement Pacià Amiguet i Trius sigui la persona assentada situada més a l’esquerra de la fotografia. Font: Homenatge a Milà i Fontanals. 1908 (data de creació). (CAT ACAP20-1001-N-153).
Fotografia d’un diari en què apareix el moment de descoberta de la placa commemorativa del setge de Zaragoza. En la fotografia apareix l’alcalde Pacià Amiguet. Font: Descoberta de placa commemorativa. 1908 (data de creació). (CAT ACAP20-1024-N-471).
Acte de la col·locació de la primera pedra del monument a Milà i Fontanals, en el qual Pacià Amiguet apareix presidint l'acte, com a alcalde de Vilafranca del Penedès, juntament amb el cardenal Salvador Casañas que es troba al centre de la fotografia, beneïnt la pedra. Font: primera pedra del monument a Milà i Fontanals. 1908 (data de creació). (CAT ACAP20-1024-N-248).
Peu de portada i comentaris: 
Pacià Amiguet i Trius. Font: imatge cedida per l’investigador.
Signatura del personatge: 
Comentaris sobre la documentació: 
1.Article "La primera pedra del monument a Milà i Fontanals es va col·locar el 10 de maig de 1908". Font: "El 3 de vuit", 06/07/2012, p. 36. 2.Breu història de la fundació de Caixa Penedès el 1913, on hi surt en Pacià Amiguet. Font: TORT MORATO, Josep. "Les arrels" [en línia]. La mateixa Caixa, [consulta: 18/11/2017]. Disponible a: <http://www.joseptortmorato.com/lamateixa/lesarrels_cat.html>.
-BIBLIOGRAFIA DIPUTAT
[FITXA COMPLETA]